En virksomhed i udvikling, én samarbejdspartner, mange valgmuligheder

​I 1962 startede Benny Tubæk op som anlægsgartner og planteskole i Heden på Midtfyn. Siden kom der hurtigt nye opgaver til. Benny Tubæk kan i dag se tilbage på 49 år med allround service inden for anlægs- og byggebranchen. Sønnen Kent Tubæk står i dag for at udvikle virksomheden yderligere efter overtagelsen af aktieselskabet i 2010.

Vi er en servicevirksomhed!

Vi er en servicevirksomhed som arbejder med totalentreprise på anlægs- og entreprenørprojekter, bygningsrenovering, ejendomsservice m.v.
Det er der god logik i – ikke mindst for kunderne, der har glæde af princippet ”mange valgmuligheder hos én samarbejdspartner”.Vi hjælper med at finde løsning på alle opgaverne og samler de løse ender.

Det er ikke noget arbejde der er meningsløst!

For os er der ikke noget arbejde, der er meningsløst. Desuden har vi det personel og materiel, der skal til. Og vi har gode underleverandører, der ofte er lokale og passer godt til vores egen serviceprofil.

​Uanset hvad hvilken løsning kunden ønsker, så er grundingredienserne hos BENNY TUBÆK A/S altid de samme, nemlig imødekommenhed, service, fleksibilitet og engagement. Vi har et exceptionelt godt personale og egne håndværkere.

​De er alle engageret, kan deres håndværk og kan lide de forskellige, varieret opgaver, de skal løse. Vi forsøger samtidig som virksomhed og samarbejdspartner at være fleksibel. For eksempel ved at kunne stille med mandskab inden for en halv time. Det er blandt andet vigtigt, når det handler om skadesservice eller rengøring af byggepladser, hvor der ofte skal ryddes op fra den ene dag til den anden. En virksomhed i udvikling: Én samarbejdspartner, mange valgmuligheder.

Adresse

Fåborgvej 2

5750 Ringe 

Kontakt os

Telefon:  62 66 13 11

E-mail: tubaek@tubaek.com

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Ønsker du tilbud?

Kontakt Benny Tubæk

på telefon: 62 66 13 11